Szolgáltatásaink

Mit kínálunk a kicsiknek?

Nyitva tartás
Hétköznapokon: 7.00- 16.30 óráig
A nyitvatartási időn kívül szükség esetén ügyeleti időt is tartunk.

Szolgáltatásaink közé tartozik a gondos nevelés, a rendszeres étkeztetés, a különféle délelőtti irányított- és szabadfoglalkozások, a szabadidős tevékenységek megtervezése, a szabad játék, a nyugodt pihenés és a mozgás a szabad levegőn.

Előnyünk, hogy nem feltétlenül kell a hét mind az öt napján nálunk lennie gyermekének, dönthet úgy is, hogy csak heti 2-3-4 alkalommal szeretné igénybe venni fél- illetve egésznapos szolgáltatásainkat!

Munkatársaink
Napközinkben Klári néni a napközivezető, minden reggel ő várja a gyerekeket. A hét folyamán Gyöngyi és Eszter a két gondozónénik, illetve Virág aki a mindennapokat irányítja és felügyeli mint a csana adminisztratív munkatársa, aki egyben dietetikus szakember is.

Étkezés
Az élelmezés során napi négyszeri – reggeli, tízórai, ebéd és uzsonna –, félnapi gondozás esetén kétszeri – reggeli, tízórai – étkezést biztosítunk a kicsiknek. Félnapi ellátás esetén ha igény van rá, az ebédeltetést is lehet még kérni.
Napközinkben helyben főzünk! Étlapunkat dietetikus szakember ( családi napközi vezetőnk ) tervezi és felügyeli, mely lehetővé teszi egyes táplálkozással összefüggő betegségekben szenvedő kisgyerekek szakszerű táplálásának lehetőségét is! ( cukorbetegség, tejfehérje allergia, tejcukor érzékeny, egyéb élelmiszerallergia… )
A korszerű és kiegyensúlyozott táplálkozás jegyében a reggelink és az ebédünk mindig teljes értékű, tízóraira és uzsonnára pedig többségében gyümölcsöt, leveket vagy tejterméket tartalmazó kisétkeket kínálunk a gyerekeknek.

Foglalkozások, játék
Foglalkozásaink során hagyjuk kibontakozni a gyerekeket. Festünk, gyurmázunk, rajzolunk, ragasztunk, tornázunk, énekelgetünk, és persze sokat játszunk.
Egy ünnep közeledtével a hetirendünket az aktuális ünnep köré fonjuk: anyák napi ajándékot készítünk, feldíszítjük a napközit és mézeskalácsot sütünk karácsonyra és húsvétra, rajzolunk a Mikulásnak és a Nyuszinak… A tevékenységek során játékosan tanítgatjuk a gyerekeket.
A szabadban való játék nagyon fontos a kisgyerekek életében, mi pedig megpróbálunk arra törekedni, hogy minél több időt tölthessenek a tiszta levegőn. Elkerített kertrészünkben gyerekbarát játékok várják a kicsiket.
   
Dietetikai tanácsadás
Lehetőség van dietetikus szakember tanácsait kérni étkezéssel kapcsolatos problémákban, betegség miatti diétákban és diétás konyhatechnológiai kérdésekben.

Csanánk előzetes telefonos egyeztetés után bármikor meglátogatható, szeretettel várunk!
1028 Bp. Bethlen Gábor u. 3. ( Hidegkút ) tel.: 30 365 7090