Rólunk

rainbow

Kik is vagyunk?

Zsiráf

A Cseperedő Családi napközi Budapesten, a II. kerületben Pesthidegkúton található, gyönyörű, csendes és tiszta levegőjű zöldövezetben. Könnyű minket megközelíteni, Hűvösvölgytől 3 buszmegállóra ( 64, 164, 257 ) vagy autóval 2-3 percre vagyunk.

Családi napközink egész-, és félnapos gondozást nyújt a kicsiknek, leginkább 18 hónapos és 4 éves kor között, maximálisan 7 fő részére, de nem zárkózunk el más korosztálytól sem, ha erre igény merülne fel.

A napközinket kifejezetten a bölcsődei és óvodai tevékenységre alakítottuk ki, melyben a gyerekek igényeit helyeztük elsősorban előtérbe. Tágas és világos nappali- játszószoba, öltözőhelység, fürdőszoba és wc, konyha valamint egy biztonságosan elkerített kerthelyiség áll a kicsik rendelkezésére. A helyiségek kialakítására és berendezésére az igényesség, a praktikusság és szakszerűség egyaránt jellemző.

Célunk, hogy szeretetteljes légkörben rendszerességet és biztonságot nyújtsunk a kicsi gyerekek számára oly módon, hogy egy nagycsaládot mintázunk, melyben minden gyerek számíthat az ő gondozójára, aki mindig jelen van, akár egy édesanya.

Családi napközinkben figyelünk arra, hogy nevelésünk során megvédjük, ápoljuk és erősítsük a gyerekek belső fejlődő világát, hogy testileg egészséges, lelkileg szabad, szellemileg kreatív kis embereket nevelhessünk.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a testmozgásnak, az egészséges életmódra való nevelésnek, valamint a természetet szerető és óvó szemlélet kialakításának.

Harmonikus működésünkhöz, az ellátások és szolgáltatások során szem előtt tartjuk a gyermekek érdekeit és a szülők igényeit is.Csanánk előzetes telefonos egyeztetés után bármikor meglátogatható, szeretettel várunk!
1028 Bp. Bethlen Gábor u. 3. ( Hidegkút ) tel.: 30 365 7090